Termeni si conditii

PREZENTARE GENERALĂ
Acest site este operat de către cadouflori. Pe tot parcursul site-ului, termenii "noi", "ne" și "nostru" se referă la cadouflori. cadouflori oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dumneavoastră, utilizatorul, cu condiția acceptării de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în "Serviciul" nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții ("Termeni de serviciu", "Termeni"), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare la care se face referire în acest document și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și / sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa sau de a utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni de serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza orice servicii. În cazul în care acești Termeni de servicii sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni de servicii.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul actual vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de serviciu. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor de serviciu în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu prin publicarea de actualizări și/sau modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau a accesului la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Aceștia ne furnizează platforma de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENII MAGAZINULUI ONLINE
Prin acceptarea acestor Termeni și condiții de utilizare, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat consimțământul de a permite oricărei persoane minore aflate în întreținerea dvs. să utilizeze acest site.
Nu aveți voie să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu aveți voie, în utilizarea Serviciului, să încălcați nicio lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor).
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă.
Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE
Ne rezervăm dreptul de a refuza oricând, din orice motiv, furnizarea de servicii oricărei persoane.
Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau la orice contact de pe site-ul web prin intermediul căruia este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă din partea noastră.
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, CARACTERUL COMPLET ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu trebuie să se bazeze sau să fie folosit ca bază unică pentru luarea unor decizii fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai actuale. Orice încredere acordată materialelor de pe acest site este pe propriul risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt de actualitate și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI ALE PREȚURILOR
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe în orice moment Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia), fără notificare prealabilă, în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu Politica noastră de returnare.